2014: Le Puy, Frankrijk

 

Verbindingsroutes voor de Internationale Tocht 2014

De gebruikelijke treinverbinding van Saint Etienne (richting le Puy en Velay) naar Monistrol-sur-Loire is deze zomer buiten gebruik. In Saint Etienne is ook een station voor hoge snelheidstreinen (TGV): Saint Etienne Ducreux.

Alle treinverbindingen met Monistrol-sur-Loire worden tijdelijk vervangen door bussen. Zie voor meer informatie de website van de Franse Spoorwegen SNCF (www.sncf.fr) of raadpleeg de NS op de grotere stations in Nederland voor advies.

Voor de terugreis vanuit Le Puy en Velay naar Saint Etienne (Ducreux) rijden er rechtstreekse bussen (dus niet via Monistrol) - reistijd ongeveer 1 uur. Bij aankomst in Monistrol van de deelnemers aan de Internationale Tocht zal worden gevraagd of zij op de terugweg gebruik willen maken van deze bussen zodat de Franse leiding op tijd door kan geven aan de SNCF en/of busmaatschappij om hoeveel passagiers het gaat.

Verder maken we je ook attent op de rechtstreekse treinverbinding naar Lyon vanuit Brussel. Zo hoef je niet in Parijs over te stappen maar alleen op Bruxelles Midi. Op alle grote NS stations en op de website kan je informatie vinden.

De aanmeldingstermijn is vervroegd naar eind mei - d.w.z. als je nog van plan bent om mee te doen met deze tocht, schrijf je dan met spoed in en maak de aanbetaling van 40,- in orde. Het aanmeldingsformulier vind je in De Roep van februari of op de webpagina. Voor last minute aanmeldingen: contact opnemen met de stuurgroep (Johny of Marianne).

We wensen iedereen: bonne route!