2014: Geldrop, Nederland

 

Laatste informatie voor het Internationaal Pinksterkapittel 2014

Aan iedereen die zich aangemeld heeft voor het IPK wordt gevraagd een klein voorwerp, een afbeelding of een tekst mee te nemen in verband met het nieuwe jaarthema ‘Eenzaamheid’. Na de opening om 15.00u zullen al deze symbolen aan een muur worden bevestigd of op tafels worden gelegd. Het eerste uur zal Joop Wesenaar een workshop voor alle aanwezigen leiden, verdeeld over diverse (taal)groepen.

Niet vergeten mee te nemen voor de mensen die een bed in ’t Uilenest aan-gevraagd hebben: onderlaken, kussen + kussensloop en slaapzak. Degenen die in de tenten slapen moeten uiteraard ook een matje meenemen.

Parkeren mag op het terrein van ’t Uilenest, maar niet op de toegangsweg! Laat mobiele telefoons zoveel mogelijk uit of op ‘stil’ staan. ’s Avonds na 22.00.u. verwachten de eigenaar van de kampeerboerderij en de stuurgroep dat het stil is (binnen en buiten).

Openbaar vervoer

Vanaf station Eindhoven naar ‘t Uilenest’ zijn er twee buslijnen die je kunt nemen: lijn 10 en lijn 12.
-  Lijn 10: Stap uit de bus bij halte ‘Aragon’ in Geldrop. Vanaf hier is het slechts 17 minuten lopen naar ‘t Uilenest.
-  Lijn 12: Stap uit de bus bij halte ‘Bunderkensven’ in Eindhoven. Vanaf hier is het 26 minuten lopen naar ‘t Uilenest.
-  Opmerking: Vanaf beide bushaltes worden wegwijzers opgehangen die de route naar ’t Uilenest aangeven. Mocht je hulp nodig hebben voor het laatste stukje, neem dan tijdig contact op met Johny (06 - 4235 8154) of met Marianne (06- 5047 1390).

Algemene opmerkingen

-  In Eindhoven liggen het trein- en busstation naast elkaar (op loopafstand)
-  Indien je gebruik wilt maken van de OV-chipkaart, maar niet goed weet hoe, kan je informatie vinden op: http://www.ns.nl/reizigers/ovchipkaart
-  Voor informatie over de treinen kan je terecht op: http://www.ns.nl
-  Voor informatie over de bussen in en rondom Eindhoven kan je terecht op: http://www.hermes.nl
-  Met de algemene reisplanner op http://www.9292.nl kan je makkelijk je route, inclusief aansluiting tussen bussen en treinen, plannen.

Adres

Kampeerboerderij ’t Uilenest, Gijzenrooi 7, 5661 PA Geldrop