2014: Geldrop, Nederland

 

Uitnodiging Internationaal Pinksterkapittel, 7-8-9 juni 2014 - Geldrop

Nederland is aan de beurt om het Internationaal Pinksterkapittel te organiseren.

We hebben een heel bijzondere plek gevonden voor het Pinksterweekend 2014, in Geldrop bij Eindhoven: in ’t Uilenest. Een prachtige locatie in het groen, aan de rand van Geldrop, met voldoende ruimte om een grote groep tochtgenoten te verwelkomen en bezig te houden (binnen en buiten). We rekenen op ruim 100 deelnemers die gedeeltelijk binnen in de kampeerboerderij (ca. 50 bedden) kunnen slapen en voor de liefhebbers van kamperen, buiten in tenten. We hebben een grote legertent ter beschikking plus een aantal Tipi-tenten. Er is een ruime eetzaal /recreatiezaal, speelgelegenheid voor kinderen buiten en er zijn voldoende douches en toiletten plus een grote keuken.

locatie Internationaal Pinksterkapittel 2014 (PNG)

Het nieuwe jaarthema ‘Eenzaamheid’ voor 2014/2015 zal worden geïntroduceerd aan de hand van presentaties, workshops, gesprekken en wandelingen door de groene omgeving. Zoals gebruikelijk bij de Tochtgenoten is er voldoende gelegenheid voor meditatie, verder ook muziek en vermaak zoals op de gebruikelijke veillée op zondagavond.

ADRES: Kampeerboerderij ’t Uilenest, Gijzenrooi 7, 5661 PA Geldrop Telefonische bereikbaarheid: via Johny van Hoeve en Marianne Penning de Vries (zie onder)

AANMELDEN: Je kan je via het formulier achter in deze Roep aanmelden tot 20 April 2014.
-  Als je meerdere personen tegelijkertijd aanmeldt, gebruik dan voor elke volwassene een formulier (je kan kopieën maken van het origineel) en stuur het naar het secretariaat van de Tochtgenoten: Hillevliet 26, 3074 KA Rotterdam.
-  Voor late aanmeldingen vragen we je eerst contact op te nemen met de stuurgroep via e-mail: matpenningdevries@kpnplanet.nl
-  Mocht je na je aanmelding, om wat voor reden dan ook, toch afzien van deelname, laat ons dat dan z.s.m. weten. Het team zal je daarvoor dankbaar zijn want er is maar een beperkt aantal bedden beschikbaar (50) die in de eerste plaats gereserveerd worden voor ouderen. Maximum aantal slaapplaatsen in tenten is 60.

ZATERDAG 7 JUNI vanaf 11.00 u ontvangst, inschrijving en toewijzing van de slaapplaatsen. De eerste maaltijd die verstrekt wordt is het avondeten van zaterdag. Tot dat tijdstip zorgt ieder voor zijn eigen maal-tijd(en) - er is een keuken om iets klaar te maken/op te warmen. Om 15.00 u wordt het Internationaal Pink-sterkapittel (IPK 2014) geopend. Het volledige programma volgt t.z.t.

MAANDAG 9 JUNI na de lunch eindigt het IPK 2014 rond 14.30 u.

PRAKTISCHE ZAKEN. Er zijn in totaal 50 slaapplaatsen in stapelbedden (waarvan 4 op de begane grond, de rest op de eerste verdieping).
-  Matras en kussen zijn aanwezig. Je moet je eigen dekbed of slaapzak meenemen plus een onderlaken/kussenhoes (verplicht).
-  Als je op de grond slaapt in een van de tenten, moet je ook een matje of luchtbed meenemen plus natuurlijk een slaapzak en eventueel een kussen (in de grootste tent zijn enkele stretchers aanwezig).
-  Om de bedden te kunnen verdelen onder degenen die deze echt nodig hebben, willen we je vragen eerlijk aan te geven of je wel of niet een bed wilt, waarbij lichamelijke conditie en/of leeftijd natuurlijk meespeelt.

Als je wilt kan je vanaf vrijdag al overnachten. Extra kosten zijn € 15,- per persoon (inclusief koffie/thee). Vanaf 17.00 u ben je welkom, er staat geen maaltijd klaar maar je mag wel de keuken gebruiken om iets op te warmen etc.

BEREIKBAARHEID TIJDENS HET IPK 2014
-  06 5047 13 90 (Marianne Penning de Vries)
-  06 4235 8154 (Johny van Hoeve)
-  Kampeerboerderij ‘t Uilenest: telefoon nummer volgt later aan alle deelnemers

KOSTEN / extra nacht 6/7 juni (optie)
-  Volwassene: Euro 75,- / Euro 15,-
-  Jongere < 18 jaar: Euro 40,- / Euro 15,-
-  Kind 5 -12 jaar: Euro 20,- / Euro 10,-
-  Kind jonger dan 5 jaar: gratis / gratis
-  Voor deelnemers met een minimuminkomen bestaat er het fonds Meedoen gaat vóór - inlichtingen en aanmelden via de penningmeester (zie adresgegevens achterin De Roep).

N.B. kosten voor dit weekend moeten bij aankomst contact worden betaald in Euro’s.

OV. Vanaf NS station Eindhoven gaan er bussen richting Geldrop - begin 2014 zullen wij details publiceren over de meeste recente dienstregeling (ook via de website www.cdsf.org ). Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte in Geldrop is het nog ca. 20 minuten lopen naar ’t Uilenest.

AUTO. Het handigste is je routeplanner te volgen, zie ook de website www.uilenest.nl en bijgaande kaart. ’t Uilenest ligt in het buitengebied van Geldrop aan de zuidwest kant.

CONTACTPERSONEN
-  Johny van Hoeve, joh.hoeve@planet.nl
-  Marianne Penning de Vries, matpenningdevries@kpnplanet.nl

PDF - 65 kB
aanmeldingsformulier Internationaal Pinksterkapittel 2013

IMG/pdf/Aanm.form_NL_IPK_2014_Geldrop.pdf (65 kB)