01. Wie zijn wij?

 

Internationale Liederbundel

Sinds 1994 verzorgt Ton Coumans in Nederland de uitgave van de losbladige Internationale Liederbundel. Elk jaar verschijnt er een aanvulling, bestaande uit vervangende en nieuwe liederen en een actuele inhoudsopgave. Sinds 1999 worden de pagina’s voorzien van de datum van verschijnen; hieraan - en aan de inhoudsopgave - kan men de actualiteit van de bundel toetsen.

Inmiddels werden ruim 570 exemplaren van de Liederbundel verkocht aan individuele Tochtgenoten en aan enkele nationale leidingen.

Voor een aantal Tochtgenoten-met-rugzak bleek de bundel te zwaar. Daarom werden in opdracht van de Internationale Raad 180 nieuwe exemplaren gemaakt. Deze zijn eigendom van de Internationale Kas en worden tijdens de Internationale Tocht en het Internationaal Pinksterkapittel aan de deelnemers in leen ter beschikking gesteld. In deze bundels is in zes talen een korte levensgeschiedenis van Sint Franciscus en de tekst van de LIMA-viering opgenomen.

Het blijkt dat ook individuele Tochtgenoten graag hun eigen exemplaar van de Internationale Liederbundel willen gebruiken en steeds actualiseren. Dit is mogelijk: nieuwe bundels maar ook alle aanvullingen zijn beschikbaar. Per 1 juli 2007 telt de bundel ruim 230 pagina’s. Voorzien van een omslag en grote, handzame klem kost een exemplaar 10,-.

Alle pagina’s en onderdelen zijn los leverbaar.
-  De prijs van een blad (dubbelzijdig) in het formaat A5 is 0,08.
-  De prijs van een aanvulling is afhankelijk van het aantal pagina’s van de set (2003 - 26; 2004 - 10; 2005 - 30; 2006 - 8 pagina’s) en van de verzendkosten.

Belangstellenden kunnen hun bestelling per brief of e-mail opgeven bij Ton Coumans.
-  Zendingen van gering gewicht kunnen worden betaald door toezending van postzegels van maximaal 0,44 in een enveloppe.
-  Voor de betaling van grotere zendingen worden in overleg afspraken gemaakt.
-  Levering en verzending geschieden op basis van werkelijke kosten.

Ook tijdens de Internationale Tocht kunnen bundels en aanvullingen worden aangeschaft.

Ton Coumans, Bongerdlaan 3, 3956 RJ LEERSUM, Nederland, 0031-(0)343 - 45 76 84 / amj.coumans@hccnet.nl