07. Jongerenweekends

 

Verslag van het Jongerenweekend tijdens Glow, 10/11 november 2012, in Eindhoven

Bregje van Ginneken

Een goed begin in Aalst, Voor sommigen met gratis koffie van de Albert Heijn, voor anderen met stress, als zelfs het navigatiesysteem het niet meer weet...

Een tekst uit de boeken van Winnie de Poeh, het beertje dat het meest van honing eten houdt. Of is er nu toch niet een beter moment, vlak vr men gaat eten? ....en is het gezelschap van goede vrienden daar ook niet van invloed op...?

Een wandeling in de omgeving Aalst-Waalre. Met twee GPS-telefoons en twee mensen die het gebied zo ongeveer als hun achtertuin beschouwen, kunnen we niet meer verdwalen en lopen we in een zeer kromme lijn een schitterende route richting Eindhoven.

Een heerlijke avondmaaltijd met de tochtgenoten die alvast voor het najaarskapittel komen. Selderijstampot en rijst met allerlei lekkere vleesjes. Yoghurt met stoofperen toe. Hulde voor de koks!

s Avonds een wandeling over het GLOW-festival. Indrukwekkende animaties, flitsende disco’s, vervreem-dende projecties en n deelneemster eventjes kwijtgeraakt in het gewoel. Geen paniek, alles komt goed!

’s Morgens lopen de laatste overblijvers nog een kort wandelingetje, en gaat ieder zijns weegs. Het was een fijn weekend!