09. Najaarskapittel

 

Verslag van het najaarskapittel

10/11 november 2012 in Eindhoven

Yves Creyghton en Isabelle Benoteau

Weer lopen met de tochtgenoten: daar verheugden wij ons op! Temeer omdat Yves meeliep en omdat wij de jongerengroep ook nog zouden ontmoeten na het wandelen. Want waar ligt de grens tussen ‘jongeren’ en ‘ouderen’? Vooral de snelheid waarmee onze benen vooruit gaan, maakt het verschil. Verder zijn wij toch allemaal onderweg!

Wij, de ‘jongere ouderen’ groep, welgeteld 8 personen, maakten een wandeling in de omgeving van het Genneper park, opgeluisterd en geďnspireerd door gedichten van Joke. De stemming zat er goed in, en na een leerzam bezoek aan het Milieu Educatie Centrum en al pratend en filosoferend, hielden wij ons minder aan de gebaande paden en belandden wij tussen de sportvelden. Dit heeft nog geleid tot een warme chocolade-melk met bitterballen (!) in de plaatselijke kantine. Heel gezellig!

’s Avonds was een gezellige grotere groep die kon bijpraten onder het genot van een heerlijke maaltijd die vooral door Johny was bereid. Na afloop voegde een deel van de groep zich bij de menigte om Eindhoven Glow te bekijken, terwijl anderen onder rustiger omstandigheden zich voorbereiden op de volgende dag.


IMG/doc/Aanmeldingsformulier_Najaarskapittel_2012.doc (22 kB)