05. Middengroep

 

Weekend in Arnhem op 7 en 8 april

Liesbeth Wuite

Het wordt een voorjaarsweekend voor alle tochtgenoten. Je kunt ook een deel van het weekend meedoen.

Zaterdag 7 april

Vanaf 12.00.u verzamelen op de parkeerplaats van station Arnhem-Zuid. Vertrek om 12.30.u voor de wandeling met een koffiestop bij De Steenen Camer, een monumentale Saksische boerderij uit 1848. Hierna splitsen de korte wandeling (4 km.) en de lange wandeling (8 km.) zich en ze eindigen beide bij het huis van Bas en Liesbeth Wuite, Grote Wei 16, Arnhem.

Thema

Is je levensweg een pelgrimstocht?

Zondag 8 april

We maken een wandeling naar natuurgebied De Meinerswijk (max. 5 km). Na de info van de stuurgroep is er een korte viering en sluiten we het weekend af met een gezamenlijke lunch.

Meenemen

Slaapzak, sloffen voor binnen, eventueel een regenjas en teksten over het thema of voor de viering. Er is genoeg serviesgoed en bedden en matrassen zijn beschikbaar.

Kosten

10,- (voor het hele weekend).

Opgeven

Bij Bas en Liesbeth Wuite, Grote Wei 16, 6843 ZG Arnhem e-mail: wuite@zoheetik.nl of tel.: 026 - 38 14 713 Met vermelding hoe laat je komt, of je aan alles meedoet, of je een bed nodig hebt, een dieet hebt en of je met een auto komt. Er zijn drie slaaplocaties: bij Frans, bij Ineke en bij Bas en Liesbeth. Niet-lopers kunnen in de middag aansluiten - overleg hierover met Bas of Liesbeth.