08. Nationaal Centrum

 

Nationaal Centrum 2017 (Ommen, Overijssel)

bericht van de stuurgroep

Zoals eerder aangekondigd in De Roep van februari, hebben we dit jaar geboekt in Ommen (Drenthe). De oorspronkelijke accommodatie bleek toch niet geschikt maar we hadden geluk: er was op dezelfde locatie Olde Vechte nog een groter gebouw beschikbaar.

Dit is nu geboekt en we kijken uit naar jullie aanmeldingen. Ongeveer 5 mensen hebben zich al opgegeven plus een aantal helpers zoals ieder jaar, d.w.z. er is nu nog plaats voor 10 aanmeldingen!

Op de begane grond is slaapruimte voor max. 4 personen die geen trap kunnen lopen. De overige slaapkamers zijn op de 1e en 2e verdieping. Er is geen lift. Dit betekent dat we elkaar moeten helpen op de trap (als dat al nodig mocht zijn). Het is een familiehuis in een fraaie omgeving met een eigen bos en omgeven door natuur met uitzicht op de rivier de Vecht. Het ligt op 500 meter van de Hanzestad Ommen (treinstation).

Prijsindicatie voor deze midweek is 160,- per persoon inclusief alle maaltijden maar exclusief de excursies ( 20,- extra ter plaatse te voldoen). Eenpersoonskamers: alleen na overleg beschikbaar (toeslag 75,-). Wie graag deel wil nemen aan deze midweek wordt verzocht de vooruitbetaling van 75,- op rekening van de Tochtgenoten over te maken (zie rekeningnummer aan de binnenkant van de Roep) onder vermelding van NC 2017.

In de loop van de maand juli krijgt elke deelnemer een formulier toegestuurd dat ingevuld moet worden met persoonlijke gegevens zoals medicijngebruik, contactgegevens familie of vrienden etc. dat moet worden meegenomen naar Ommen. De deelnemerslijst ontvang je ook rond die tijd plus details over aankomst- en vertrektijden.

Adres: Zeesserweg 12, 7731 BG Ommen.

Heb je nog vragen, laat het ons weten!