05. Middengroep

 

Middengroepweekend 30 april - 1 mei, Boxtel

Bets Ketelaars

Met goede moed naar Boxtel en dan bedoel ik eigenlijk: hoe zal het weer zijn?! Dat viel mee, de weergoden waren ons goedgezind, geen druppel regen en op zondag zelfs prachtig weer, dat was mooi meegenomen.

Met een mooie groep van 17 mensen gingen we eerst koffie drinken bij het Tweespan en van daaruit begon een prachtige wandeling door natuurgebied Campina, tussendoor werden enkele inspirerende gedichten (ons thema) voorgedragen. Daarna boden Lidy en Jos ons een heerlijk warm drankje aan, ondertussen lekker bijpraten en nog wat mooie teksten. Bij Riky wachtte ons een zalige warme maaltijd, geserveerd door haar zoon en zijn vrouw, iedereen genoot ervan. De avond werd verder ingevuld met diverse mooie teksten, zang en muziek, een glaasje wijn erbij maakte de avond compleet. Casper droeg een gedicht voor ter nagedachtenis aan Tiny. Riky vertelde over haar ontmoetingen met Tiny, een emotioneel moment. Onze nooit aflatende nestor Jacqueline droeg haar steentje bij met haar mondharmonica, geweldig! Iedereen was voldaan en zocht zijn/haar toegewezen slaapplaats op. Casper, Carla en Kyra gingen naar huis.

Op zondag vroeg uit de veren, om half negen zeer uitgebreid ontbijt bij Riky. De sfeer was meteen goed en we maakten weer een fantastische wandeling, tot bij een kapel waar een afbeelding stond van Maria uit de St. Jan van Den Bosch, hier hielden we onze slotviering. Bij Annie gebruikten we de lunch - zij had gezorgd voor een smakelijke pompoensoep. Voor iedereen een presentje van Jacqueline in de vorm van een engel, geweldig.

Een bijzonder inspirerend fijn weekend. Bedankt Lidy, Riky en Annie voor een perfecte organisatie!